Om mrsHumble

Bakom mrsHumble står Anneli Hydén och Carina Ejdelind. Vi erbjuder unikt och personligt hantverk i modern tappning från världens alla hörn. Vi stödjer småskalig tillverkning och våra produkter präglas av hantverksskicklighet, är skonsamma mot naturen, snällt mot människan och får gärna produceras av återanvänt material.

Det är verkligen på tiden att hantverket har kommit i blickfånget och får den berättigade respekt som hantverksskicklighet är värt. För oss är det självklart att det omfattar alla skickliga hantverkare, alldeles oavsett om de kommer från Sverige eller Indien. Influenser mellan olika länders hantverkstraditioner kan ses i mönster som inspirerats av varandra,  t ex finner du liknande mönster i samernas verk eller i den vackra Hälsingegården, som du kan finna i Indien eller i Fjärran Östern. Att låta sig inspireras av världen utanför har alltid berikat oss. Idag kan det ske så mycket lättare än förr men det har alltid skett.

Vi drivs av möten mellan människor och vackra ting. Det som är vackert att se på gör gott för själen. Vår förhoppning är att du ska glädjas och njuta av skönheten i våra produkter länge, länge!

© 2016 mrsHumble